Powered by JS Network Solutions

Pentru cea de-a patra piesa pe care o lanseaza anul acesta, romanul BluSkay face echipa cu perechea Perrelli & Mankoff din Marea Britanie sub umbrela Blue Soho Recordings.

Cantaretul spaniol Jorge Gonzalez vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa - "Tu Boquita", prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music.

Dupa ce Andra a doborat orice record pe YouTube cu lansarile sale anterioare, noul single “Sweet Dreams”, lansat in colaborare cu Mara, la sfarsitul lunii iunie, a reusit sa depaseasca 16 milioane de vizualizari in mai putin de o luna.

Dupa succesul piesei Amor, cu care se afla in inimile fanilor, Kamelia lanseaza acum remix-ul hitului compus alaturi de George Hora, realizat de Studio 66.

Pagina 1 din 5

Un radio care te reprezinta

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio.Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Ro

Asculta Manele Hit

Radio Hit Petrecere

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta Radio

Dedicatii Radio

Chat Radio

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine si tu HiTFM Romania

Donatii Radio

Top
'); jQuery('body').on('touchstart click','.modal-backdrop', function(e){ e.stopPropagation(); e.preventDefault(); jQuery(this).closest('.modal-backdrop').remove(); slideout.close(); }); jQuery('.js-slideout-toggle').on('click', function() { slideout.toggle(); bd.appendTo(document.body); }); };