Powered by JS Network Solutions

Carla's Dreams - Dragostea Din Plic (piesa noua)

25 Februarie 2016
(0 votes)
Author :  

Baietii de la Carla's Dreams au prezentat astazi in premiera o noua piesa de pe albumul "NGOC", ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.

 

Noul album Carla's Dreams - NGOC va fi lansat oficial pe 7 mai 2016 printr-un concert eveniment la Arenele Romane din Bucuresti. Pe material vor fi incluse hit-urile "Te rog", "Sub pielea mea" sau "Aripile", dar si piese noi precum cea pe care tocmai ati ascultat.

Va regasiti in versurile piesei "Dragostea din plic"?

2

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format  HD la cea mai buna calitate audio. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara). Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri ! - Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta.

Un radio care te reprezinta

Suntem printre putinele Radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD la cea mai buna calitate audio.Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, etno-populara).

Suntem HiT FM Romania - Suntem Preferatii Vostri! Acesta este sloganul care te cucereste si ne reprezinta wWw.RadioHiTFm.Ro

Asculta Manele Hit

Radio Hit Petrecere

Asculta / Dedicatii / Chat

Asculta Radio

Dedicatii Radio

Chat Radio

Daca iti place RadioHiTFm.Ro si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o Donatie. Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email : info@radiohitfm.ro

Pixel

Sustine si tu HiTFM Romania

Donatii Radio

Top